Om Netpower

25 års erfaring med softwareutvikling

"Vår software skal støtte virksomheter i deres forbedringsarbeid, og styrke dem på veien til å nå sine mål om bærekraftig forretningsdrift"

– Morten Hjelle, CEO i Netpower

RockExchange utvikles av Netpower

Netpower er et norsk softwareselskap med hovedkontor like utenfor Stavanger. Vi har vært i IT-bransjen i godt over 25 år og med produktutvikling som vår kjernevirksomhet kan vi beskrives som “en erfaren start-up”.

Vi har solid økonomi og en god kundeportefølje i både privat og offentlig sektor. Med denne tryggheten kan vi ta sjanser og utvikle nye produkter og tjenester som vi tror på.

 

Digitale verktøy for forbedringsarbeid

Vårt mål er å utvikle verdiskapende softwareprodukter som forbedrer virksomheter og deres prosesser. Produktporteføljen vår består av løsninger for kvalitetsstyring, internkontroll, HMS, arbeidsmiljø og bærekraft.

Netpower er eksperter på fagsystemer som støtter arbeidsflyter i henhold til lovkrav og beste praksis. Vi jobber tett med oppdragsgivere og fagmiljøer for å utvikle skreddersydde løsninger som dekker deres nåværende behov – og fremtidige utfordringer.

Med smart bruk av teknologi utvikler vi automatiserte prosesser som forenkler arbeidsoppgaver, styring og oppfølging. Vi sikrer god dokumentasjon og tilgangsstyring i alle våre løsninger og tilbyr sammenstilling av data og rapporteringsmuligheter som verdifull beslutningsstøtte.

 

Problemløsing med teknologi

Netpower er et norskeid selskap med 40 ansatte i Norge. Vi har også en leveranseenhet i Ho Chi Minh City med over 50 ansatte i et heleid søsterselskap.

Vi har flinke folk med bred teknologikompetanse, rask omstillingsevne, og som trives med å bidra i flere ulike prosjekter. Dette gjør at vi er godt rigget for produktutvikling og problemløsing med smart bruk av teknologi.

netpower-ansatte på byggeplass
bilde av en musematte med teksten "everything is under controll"
developer at his desk

Innovasjonspartnere

Vi er alltid interessert i å jobbe sammen med fagmiljøer for å utvikle de beste softwareproduktene. Ta kontakt med oss hvis du er interessert i et innovasjonssamarbeid.

Ta kontakt

Vil du vite mer om RockExchange?